The Clinical Company
People and Projects

Find Your Job

Medical Agent (NL)

09.07.2019 REF: O190068

Organization

Consultancy

Description of the Position

Bedrijf
Onze klant is een wereldwijde dienstverlener op het gebied van business process management en IT-vraagstukken. De organisatie neemt bijvoorbeeld de financiële en personeelsadministraties van grote bedrijven over. Met een team medewerkers ondersteunt dit bedrijf daarnaast ook een toonaangevende farmaceut op het gebied van informatievoorziening en helpdeskservices naar de Nederlandse markt en daarbuiten. Voor deze afdeling maken wij graag kennis met kandidaten die een medische of Life Sciences-opleiding op universitair masterniveau afgerond hebben.

Functie
Als Medical Customer Service Representative ben je werkzaam op de medische desk van het Customer Contact Center en geef je antwoord op medische vragen die betrekking hebben op de ongeveer 85 producten die een toonaangevende farmaceut momenteel op de markt heeft. De vragen worden gesteld door patiënten, apothekers en artsen via de telefoon of via de e-mail. We zoeken iemand die een coördinerende rol binnen het team op zich kan nemen en veel contact met de klanten heeft. Je handelt tevens productklachten, verbetersuggesties en bijwerkingenmeldingen af volgens wet- en regelgeving, binnen een bepaalde tijdslimiet en met de nadruk op een hoge mate van kwaliteit en tevredenheid richting de klant. Je draagt verantwoordelijkheid voor het correct invoeren en verwerken van informatie met oog voor detail.

Demands of the Position

• afgeronde universitaire opleiding in een medische richting;
• in staat om op medisch inhoudelijk niveau binnen en buiten de organisatie effectief te communiceren;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk communiceer je foutloos;
• goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Terms of Employment

Employement directly at client's headcount.
Interested in this challenge and want to apply directly?! Please use the apply button below. For more information, feel free to contact Simone Polman +31 (0)6 12996359 or simone.polman@theclinicalcompany.com.

Nick for Belgium

Didn’t find the right job on our website yet? Interested in an introduction of our company and what we can do to your career? Please feel free to contact me!

+32 475 87 02 36n.dufour@theclinicalcompany.com

Simone for the Netherlands

Didn’t find the right job on our website yet? Interested in an introduction of our company and what we can do to your career? Please feel free to contact me!

+316 12996359simone.polman@theclinicalcompany.com

Job alert

Sign up